Onze Afleveringen:


Aflevering 7:

Deze aflevering spreken we met Ruud Kool, eigenaar van Diorama, misschien onder de luisteraars nog beter bekend als Puzzelpost.

We praten met Ruud over de naamswijziging en de mooie plannen van Diorama. Benieuwd naar wat Diorama doet en wat de spellen inhouden?

Veel luisterplezier!

 

https://puzzelpost.nl/


Aflevering 6:

In deze aflevering mochten we aan tafel met Nicole de Leeuw, eigenares van Emmelocked.

Levenswater is deel 1 van de trilogie die Nicole voor ogen heeft en het was een kamer die al geruime tijd op onze gezamenlijke wishlist stond. We konden na het spelen van onze Quest alleen maar beamen wat voor een parel hier gebouwd is en natuurlijk wouden we graag weten hoe Nicole hier ooit aan begonnen is en wat ze graag nog wil realiseren met Emmelocked.

Veel luisterplezier.

 

www.emmelocked.nl


Aflevering 5 - Studio Stamp:

In deze aflevering duiken we in de wereld van escape games. 

We praten met Joël, Marilou en August, de eigenaren van Studio Stamp en creators van het spel Meester 1883. Met ieder hun eigen expertise hebben ze een prachtig spel weten neer te zetten, waar we weer een mooie aflevering over hebben kunnen maken voor jullie.

 

https://studiostamp.nl/

 


Aflevering 4- Epic Escape:

We mochten in deze aflevering aan tafel met Epic Escape. Na de opening en het spelen van Illusion konden we niet wachten om met de twee eigenaren om tafel te gaan. Illusion gaat verder dan een introductieverhaal en een escape room. We wilden meer weten over het verhaal en het ontstaan achter de kamer. Dat is gelukt en delen we maar al te graag met jullie!

Daarnaast nemen we jullie mee in het ontstaan van Epic Escape, de kamer Outbreak en leren we de eigenaren ook kennen als escapers. Reden genoeg om eens lekker achterover te leunen en te luisteren naar onze vierde podcastaflevering.

www.epicescape.nl

www.archief.epicescape.nl/

www.themetalk.nl/

Veel luisterplezier.

 


Aflevering 3 - Gloeidraad:

In deze aflevering laten we jullie graag kennis maken met Gloeidraad.
Hoewel de naam bij de meeste van jullie geen lampje :-) zal doen branden, hebben jullie misschien toch al wel eens iets van hun werk gezien.
Gloeidraad is namelijk een experience ontwerp-, business- en productiestudio, gespecialiseerd in het creëren en in de markt zetten van bijzondere entertainment belevingen. Ze zijn verantwoordelijk voor de realisatie van meer dan 60 escaperooms waar jullie er ongetwijfeld al 1 van gespeeld hebben.
Op uitnodiging van Gloeidraad spraken we af bij The Start in Lier (BE). Een gloednieuwe escape room met 3 kamers en een 4de in aantocht.
Na het testen van 2 van hun nieuwste rooms schoven we aan tafel met Raymond van Gloeidraad en Benny van The start.
Wie zijn de mensen achter Gloeidraad, hoe werkt het bouwproces, wat zijn de valkuilen en uitdagingen, maar net zo belangrijk, hoe verloopt de samenwerking voor de eigenaar? Je hoort het allemaal in onze nieuwste aflevering.

www.gloeidraad.com
www.thestart.be

Veel luisterplezier.

 


Aflevering 2 - Gijs Geers / Darkpark:

Met gepaste trots brengen we onze eerste echte aflevering van Beyond The Game uit. 

Darkpark is een naam die de meeste van jullie wel zullen kennen, maar kennen jullie ook de man achter Darkpark? 

We hebben Gijs Geers mogen interviewen, wat leidde tot een gesprek van bijna twee uur en na de opname nog even doorging 😊. 

Tijdens het openhartige gesprek bespraken we de laatste zeven jaar van zijn avontuur dat Darkpark heet; de ups, downs, risico’s en successen. We leerden daarnaast Gijs beter kennen als mens; hoe trots hij op zijn team is, zijn grenzeloze creativiteit en een deel van zijn privéleven als vader van drie, en binnenkort, vier kinderen. 

We zijn enorm dankbaar dat Gijs op onze vraag is ingegaan en we hopen van harte dat jullie evenveel genieten van dit interview als wij. 

Veel luisterplezier.

 


Aflevering 1:

In deze eerste aflevering leek het ons leuk om onszelf even voor te stellen.

Het is wel zo leuk om te weten naar wie jullie nu eigenlijk luisteren. 

Maar deze podcast draait natuurlijk niet om onszelf, maar om de mensen die escapen mogelijk maken. Dus hopelijk kunnen we snel op pad voor ons 1ste interview!