In deze aflevering praten we met Tim de Klerk, een van de eigenaren van OuterGround escape room. 

Onder het genot van een lekker borrelhapje hebben we gepraat over de reis tot aan hier, waaronder de brand, het nieuwe pand en de nieuwste kamer: Jason's Legacy.


WHO IS THIS MYSTERIOUS MAN…

Everybody knows the unsolved mystery around Jack the Ripper. But what if all investigations started from a completely wrong point of view? Could that be why the murders have never been cleared up? Will you be the one that will solve the mystery that is Whitechapel once and for all?

Als je de oude Jack The Ripper kamer gespeeld hebt voor 20 november 2019 dan is deze kamer opnieuw te spelen in een totaal andere vorm!


AN UNFORGETTABLE NIGHT… A COMPLETE DISASTER…

Een feestje met je beste vrienden en vriendinnen… Een avond om niet te vergeten, dit wordt jullie avond… Je wordt wakker in een huis, een vreemd huis en een vreselijke bende. Je hebt geen idee wat je gedaan hebt en wat je hier in vredesnaam doet. Een ding is duidelijk, in deze hilarische kamer wordt het een race tegen de klok om al je herinneringen terug te krijgen en daardoor te ontsnappen. Lukt het, nu jouw team gecrasht is na een bizar feest. Trouwens, is iedereen er wel…. 1, 2, 3……


DO YOU REALLY WANT TO WITNESS…
WHAT CAN NEVER BE THE SOLUTION?

Een mysterieuze brief nodigt je uit om de executie van J. Blackwire bij te wonen. Op z’n zachts gezegd: een nogal ongebruikelijke en sinistere invitatie. De elektrische stoel waarin zovelen al een voortijdig einde hebben gevonden lijkt met een ijzingwekkende rust en geduld op haar volgende slachtoffer te wachten.

 

Maar daarover hoeft niemand zich zorgen te maken natuurlijk; het draait immers om de executie van iemand die het verdiend heeft. Toch…?


Wie daag jij uit voor the competition?

Een absoluut unieke escape room ervaring. Waarom? Deze keer is het niet alleen een race tegen de klok: het is een strijd van team tegen team! Zwart versus wit. Donker versus licht. Niets is voorspelbaar in deze kamer, of eigenlijk: kamers!

 

The Competition is dé battle escape room voor grotere groepen die een uitdaging niet uit de weggaan! Wie lukt het om als eerste “de sleutel” naar de uitgang te bemachtigen?

 

60 minuten, 2 identieke kamers, 1 winnaar!

Let op:

The Competition stond voorheen bij Amaze Escape in Den Haag. Deze kamer is onveranderd gebleven.


Guess who is coming back to add fuel to the fire!

Na de alles verwoestende brand in het huis van de broer en zus Blackwire, is Jason in de donkere nacht verdwenen. Als de brandweer en politie de volgende dag onderzoek doen, stuiten ze op twee stoffelijk overschotten. Maar ze zijn niet omgekomen bij de brand, ze lagen in de tuin begraven.

De hulpdiensten tasten volledig in het duister over welke misdaad zich heeft voltrokken in het huis en willen Jason graag spreken. Jason is op de vlucht en een ware klopjacht is gaande. De buurtwacht vraagt hulp bij het zoeken in deze gemeenschap.

Aan jullie team de taak om het huis van Priester Neville Morrisson te bezoeken en kijken of Jason te vinden is.

Neville Morrisson is een oude maar lieve man. Hij is zo goed als blind en daarom mogen jullie zijn huis doorzoeken. Kwestie van even doen voor deze lieve man…


Brand Jason

De filmpjes die Kamer237 gemaakt heeft: