Marloes:

Met zo’n 260 escape rooms gespeeld te hebben en een kast vol escape spellen durf ik mezelf een echte escape fan te noemen. Met Beyond the Game kan ik nog meer tijd en energie steken in mijn hobby en meer te weten te komen over de wereld achter de games. Ik kan niet wachten om alle interessante verhalen te horen!

Waarschijnlijk hebben de meeste escape fans dit, maar ik heb ook altijd gedroomd van een eigen escape room, maar heb nooit de stap durven te zetten vanwege de grote geldinvestering. Ik ben daarom in 2021 begonnen met een eigen bedrijf, genaamd Little Onion.

Little Onion maakt dagdeel-vullende uitjes vol uitdagende puzzels die met de auto, brommer en zelfs (voor de fanatiekelingen) met de fiets te doen zijn. Met Beyond the Game, Little Onion en daarnaast het zelf spelen van escape rooms, experiences en games geef ik invulling aan mijn grootste passie en ik hoop jullie mee te mogen nemen in deze wereld.


Yves:

Hallo allemaal. Ik ben dus Yves en in het dagelijkse leven ben ik werkzaam in de binnendienst van een groothandel. 

Mijn hobbylijst is haast oneindig en als ik iets wil doen, ga ik er meestal wel voor de volle 100% voor. 

Artistiek en muzikaal ben ik totaal niet aangelegd, maar dat maak ik goed met handigheid en creativiteit. 

Verder ben ik een erg nostalgisch en dromerig persoon en zie ik de wereld graag anders dan hij eigenlijk is. Ik denk dat ik daarom zo graag "escape". 

Eind 2017 ben ik begonnen met escapen en zo heb ik al een boel leuke mensen leren kennen. Ondertussen staan er meer dan 315 rooms op mijn lijst en is de wishlist nog aardig lang.

Na een room of 6 begon ik meer en meer de babbels met de eigenaren te waarderen en voor je het goed en wel wist was ik langer aan het napraten dan dat ik eigenlijk in de escape zat. 

De passie die vele eigenaren hebben werkt aanstekelijk en het idee om er wat mee te doen was geboren. 

Met Beyond the Game hoop ik veel van die verhalen te kunnen delen met jullie allen en op die manier een inkijk te geven in deze ongelofelijke hobby. 

Je kan me volgen op: www.want2escape.be