Dit keer werden we bijzonder gastvrij ontvangen op het prachtige kasteel ’t Zand in Molenstede om daar te spreken met de twee zeer gepassioneerde eigenaren van Baron Beeckman, Luc en Caroline.

In de podcast hoor je terug hoe het allemaal begonnen is, waar ze nu staan en wat we nog mogen verwachten.

Daarnaast duiken we de wereld van moorddiners in.

Heel veel luisterplezier gewenst!


Het genootschap

Baron Adrien Felecité Beeckman de Crayloo is voorzitter van het berucht genootschap “ Cogito Ergo Sum”.

Deze broederlijke organisatie van gelijkgezinden houdt zich in het grootste geheim bezig met progressief denken en onverschrokken vechten voor “vrijheid” en “gelijkheid”. Niemand kan zomaar aanwezig zijn op hun illustere bijeenkomsten in hun veilige hoofdkwartier.

U wil dolgraag lid worden? Daarvoor moet je eerst bewijzen wat je waard bent en je toelating verdienen! Wie weet wat jullie te wachten staat…


Het testament

Valere Bex, befaamd technisch knutselaar en tevens trouwe tuinman van Baron Adrien Felecité Beeckman de Crayloo is komen te gaan. Zijn nalatenschap aan de baron omvat niet enkel zijn twee dierbare varkens, maar ook een mysterieuze schat:

Evenwel zeg ik op mijn gemak, de meest waardevolle schat vindt hier onderdak. Doch enkel indien handig en snel, intelligent en wel, zal u haar kunnen vinden

Hoewel dankbaar voor die varkens wil de baron koste wat het kost de betekenis van deze raadselachtige zin achterhalen. Is er een “schat”? En waarom slaagt hij er niet in ze te vinden?

De baron wil uw hulp en wel nu! Hij looft een unieke beloning uit aan de dappere lieden die het cryptisch testament durven ontrafelen.

Een simpele missie? Of…toch lastiger dan gedacht?

Oh ja…hopelijk bent U niet bang van varkens.


MURDER Inc.

DIAL M FOR MURDER

BEN JIJ EEN ECHTE
HERCULE POIROT?

Heb je zin om voor één avond Hercule Poirot te zijn en de enige echte, originele moorddiners van Murder Inc. mee te maken?

 

Murder Inc. produceert reeds sinds 1989 creatieve, interactieve events met acteurs, voornamelijk rond het tot de verbeelding sprekende thema moord. Onze events voeren je gasten mee naar een wereld van moorddadige intriges, bloedstollende plots en mysterieuze adellijke erfgenamen.
Niets is te gek of het wordt in scène gezet door een schare talentvolle acteurs. Of het nu gaat om een groot feest of een besloten teambuilding,
onze ervaring en creativiteit maken er een onvergetelijke ervaring van. Moorddiner op locatie? Vraag ernaar!

Murder Inc., uw partner in crime!