Deze keer zijn we ingecheckt in het bijzondere hotel van Stefan Trimbach, Kamer 237!

We hebben al heel lang uitgekeken naar het vinden van onze verloren koffer en eindelijk was het zover.

Kom tijdens deze aflevering meer te weten over dit fantastisch hotel, de mysteries en de eigenaar. 

 

Hoe is Stefan ooit begonnen, hoe is Kamer 237 ontstaan, waarom een 2 persoonskamer en natuurlijk hebben we het over Lost & Found. En misschien komen jullie zelfs te weten wat voor mysteries er nog meer te vinden zijn in dit hotel in de zeer nabije toekomst..... 

 

Veel luisterplezier!

 

De website van Stefan van Hulten:

https://www.nothuman.nl 

https://www.stefanvanhulten.com/

 


Het is 23 juli 1970 als de schrijver Charles Grady samen met zijn vrouw en twee dochters intrek neemt in ons hotel. Hij is van plan om voor langere tijd te blijven zodat hij in alle rust zijn nieuwste boek kan vervolmaken. Naar het schijnt is het juist die rust die ervoor gezorgd heeft dat Charles al het contact met de realiteit verloren heeft en volledig is opgegaan in zijn boek. Het is voor iedereen een mysterie wat er precies gebeurd is, maar Charles Grady en zijn gezin zijn nooit uitgecheckt uit Kamer 237.


Na het plotseling overlijden van onze geliefde directeur Dhr. Jacques Hacfort is er veel veranderd in ons hotel. De algehele leiding is overgenomen door Dhr. Anton Maltzahn. Hij wil het hotel naar eigen zeggen klaarstomen voor de toekomst. Zijn maatregelen zijn op z’n zachtst gezegd resoluut te noemen. Zo heeft hij onlangs onze meest loyale en internationaal hoog aangeschreven Conciërge Karel Koperslager op staande voet ontslagen. Waarom is voor iedereen een raadsel. Gezien het succes van ons hotel dient deze vacature zo snel mogelijk ingevuld te worden. Het is een functie voor 2 personen. Zijn jullie flexibel, loyaal en uiterst discreet dan is deze baan wellicht iets voor jullie. Reserveer snel een plek in onze agenda voor jullie sollicitatiegesprek bij Dhr. Anton Maltzahn.


Ooit was ons hotel een magneet voor getalenteerde flamboyante hoogvliegers maar dat veranderde allemaal op die ene avond in het najaar van 1982. De avond dat opa George aan de deur stond. Er gebeurden steeds gekkere dingen, onverklaarbare dingen zelfs. Gasten vluchtten halsoverkop en in blinde paniek lieten ze hun spullen achter. De koffers stapelden zich op en de kamers bleven leeg.

Ze zeggen wel eens dat objecten herinneringen het beste bewaren. Ken je dat gevoel dat je iets kwijt bent en daardoor bang om herinneringen te verliezen? Je hebt geluk want we hebben jouw koffer gevonden. Kom jouw koffer snel halen zodat je herinneringen niet vervagen.


De Loods was Stefan zijn allereerste kamer. Hij is permanent gesloten, maar we wouden toch graag de synopsis, trailer en visuals met jullie delen.

De Loods is een beruchte plek op het industrieterrein van Uden. Deze loods is namelijk het hoofdkwartier van een groep zware criminelen. Hier worden de plannen voor de ontvoering van een aantal invloedrijke Nederlanders beraamd. Jij en je teamleden zijn door hen gegijzeld. Jullie proberen natuurlijk te ontsnappen. De criminelen zullen er alles aan doen om dit te laten mislukken, want er staat maandenlange voorbereiding op het spel. Werk goed samen en kraak de codes van De Loods!


De Stalker | Een unieke escapebeleving voor thuis
Je vindt een oude koffer. Van wie zou die zijn? Nieuwsgierig als je bent, besluit je hem te openen. En dan... kan je niets anders doen dan naar adem happen! Want de koffer zit vol met foto's. Tientallen foto's. Allemaal van jou!

Het overkwam Eva, die deze koffer vond in het hotel waar ze werkt. Sindsdien doet ze geen oog meer dicht. Van wie is deze koffer? En wat is diegene in hemelsnaam van plan?!

Order nu en help Eva de eigenaar te vinden, zodat ze vannacht weer rustig kan slapen!


Eigenaar Onbekend
De Stalker is de eerste escapekoffer voor thuis van Eigenaar Onbekend. Een unieke escapebeleving bij jou thuis, ontwikkeld in nauwe samenwerking met de makers van Kamer 237.

Als speler van een van onze kamers krijg jij de kans om onze thuis-escapegame als allereerste te bemachtigen. Voordat we op 28 april onze game groots lanceren kun jij dus al een exemplaar veiligstellen.

Order nu
Wil jij deze escapebeleving als een van de eersten ervaren?

Order dan nu ‘De Stalker’ via deze link.
De eerste serie koffers wordt begin juni verstuurd. En jij kan dus de eerste zijn die hem thuis ontvangt.

Eva kan op je rekenen toch?