Dit keer spreken we met Wout, de eigenaar van Escaperoom Antwerp en niet alleen dat, maar ook met zijn moeder…

Na zijn eerste kamer Hunting Season, heeft deze enthousiaste eigenaar zijn tweede kamer geopend, genaamd Toy Factory.

Binnen no time werd er vol lof over deze escape room gepraat en met reden!

Nieuwsgierig naar het verhaal achter Escaperoom Antwerp en waarom we een speciaal bezoek hebben gekregen van zijn moeder? Wacht niet langer, oortjes in of juist de speaker op vol volume aan en veel plezier met luisteren!

 

https://escaperoomantwerp.be/

Ondanks de ruitenwissers blijft je zicht troebel door de stortregen op de voorruit. Dit was echt niet het moment om in panne te vallen. Toch zie je de bliksem vlakbij het silhouet van een oud huisje afwerpen en belt aan. Door het venster zie je het haardvuur een groep jachttrofeeën verlichten die angstig terug staren. Hun blik verraad dat je beter rechts ommekeer maakt maar de deur gaat al open.

5 generaties lang was de oude speelgoedfabriek van de familie Harsh de koploper in haar branche. Het populairste speelgoed, dat maakt The Toy Factory. Helaas staat de fabriek er tegenwoordig maar triestig bij en komen er alleen kleine bestellingen uit verre landen. Vreemd genoeg is de fabriek wel steeds op zoek naar extra personeel. Solliciteer misschien eens om een uurtje aan de slag te gaan bij The Toy Factory. De kans dat je afgewezen wordt is immers klein.

 

Met The Toy Factory willen we je welkom heten in een spannend verhaal en prachtige setting. de beleving duurt maximaal 90 minuten en deze begint zodra jullie voet zetten in de fabriek. Uiteraard los je de meest uiteenlopende puzzels op tegen de tijd, maar liever nog ruil je soms wat van die tijd in om stil te staan en gewoon te genieten van de beleving. Leef je in en laat je absoluut verrassen.