La Mina (Unreal - Hospitalet)

90 minuten | 2-7 spelers | 100 euro | geen acteurs

Meer dan honderd jaar lang werd de St. Louis-mijn gebruikt als een bron van minerale hulpbronnen, totdat een onverwachte explosie alle arbeiders erin opsloot. Sindsdien hebben velen gespeculeerd met allerlei hypothesen over de gebeurtenis...
Het bedrijf Dunklerde is erin geslaagd de mijn te heropenen en heeft haar engagement uitgesproken om de leiding te nemen over het herstel van alle slachtoffers die daar vastzaten.
De werkelijke doelen zijn echter niet helemaal duidelijk, aangezien volgens stemmen van experts de mijn niet meer zoveel minerale bronnen heeft als voorheen. Deze situatie heeft de oude geruchten over het bestaan ​​van een vreemde en waardevolle bron van mineralen in de mijn nieuw leven ingeblazen, en daarom zeggen sommigen dat het echte doel van dit bedrijf is om ze te vinden.
Zijn de geruchten waar? Welke mysteries verbergt de St. Louis Mine?

The Narcos (Unreal - Hospitalet)

90 minuten | 2-7 spelers | 100 euro | met acteurs

Jarenlang hebben de bendes van het drugskartel harde en bloedige gevechten geleverd om te proberen zoveel mogelijk land te veroveren en zo meer consumenten te bereiken om de machtigste en rijkste van het gebied te worden.
Dit alles heeft geleid tot talloze doden en zijn er miljarden uitgegeven aan wapens, huurmoordenaars, steekpenningen, enz...
Gelukkig hebben we de situatie in ons land aangepakt en nu staan ​​we op het punt een stap verder te gaan met een nieuw medicijn genaamd DEXTRONETOL dat we zo snel mogelijk aan de man willen brengen.
Maar daarvoor vechten we nu tegen onze grootste vijand: het Salazar-kartel dat 4 kilo van onze nieuwe stof heeft gestolen en we moeten het zo snel mogelijk vinden.
Helaas weten we niet hoe dit heeft kunnen gebeuren... Ben je klaar om een ​​einde te maken aan het rivaliserende kartel? Leid ons naar de vijand!

Las Maravillas de Agrabah (Unreal - Vilapicina)

90 minuten | 2-7 spelers | 96 euro | geen acteurs

Er wordt aangenomen dat er diep in Agrabah niet alleen onschatbare schatten zijn, maar ook een prachtige lamp die elke wens aan de eigenaar verleent. Jarenlang hebben velen geprobeerd haar te vinden, maar niemand is er ooit in geslaagd om er levend uit te komen.

De Sultan van Agrabah heeft uw hulp nodig, het volk is in gevaar en zijn tegenstanders willen hem onttronen, dat kunnen we niet toestaan!

Daar ben je hier voor, we hebben een puurhartige groep nodig die naar binnen kan gaan en de lamp terug kan brengen naar de sultan. Je zult heel voorzichtig en voorzichtig moeten zijn in je zoektocht... De mensen van Agrabah vertrouwen je!

Distrito 111 (Unreal - Sant Martí)

90 minuten | 2-7 spelers | 96 euro | geen acteurs

Na die catastrofe was de mensheid niet meer wat ze was. De bevolking verviel in een collectieve paranoia en er braken oorlogen uit om controle over proviand en energievoorziening. Het land is veranderd in chaos en er is geen veilige plek. Nog een dag in leven blijven is het belangrijkste doel van mensen geworden.

Na de grote ramp verwierf de federatie de macht over een deel van de stad en slaagde erin van de situatie te profiteren om macht te verwerven in ruil voor de veiligheid van de bevolking.

Los Luciérnagas, een rebellengroep, zijn er echter in geslaagd om sommige wijken van de stad onder controle te krijgen, hun eigen regels hebben gecreëerd en zich in een anarchistisch systeem hebben gestort dat alleen maar uit is op vernietiging.

Lukt het jou om te overleven in een van de districten en de aan jou toegewezen missie te volbrengen?