Outline

80 minuten | 3-6 spelers | 140 euro | met acteurs

In Cornellà is er Outline, een oude verlaten fabriek die eigendom is van wijlen meneer Morgan. Hij adopteerde een ietwat eigenaardige jongen genaamd James, wiens ouders waren omgekomen bij een tragisch ongeval in de fabriek.

Er werd gezegd dat meneer Morgan het occulte beoefende, hij was geobsedeerd door allerlei esoterische zaken en contact met het hiernamaals. Deze obsessie kostte hem uiteindelijk zijn leven.
James blijft de oude fabriek bewaken, soms zijn er zelfs stemmen binnen te horen, maar niemand weet wat er achter dat hek gebeurt. De mensen eromheen leven in angst, aangezien er wordt verteld dat het de ziel meneer Morgan door de fabriek dwaalt. Iedereen wie het gebied betreedt, verdwijnt voor altijd.

Een paar dagen geleden ontvingen we een video-noodbericht van de vermiste Markus Smith, die een lokale verslaggever lijkt te zijn die besloot het gebied te onderzoeken.

Iemand die anoniem is, heeft je ingehuurd om het te redden en uit te zoeken wat daar gebeurt. De vergoeding is te groot om de zaak niet te accepteren... Denk je dat het je lukt?