La Posesión

100 minuten | 2-6 spelers | 108 euro | met acteurs

Het was een kleine maar slechte sekte, mannen, vrouwen en kinderen werden ontvoerd om te worden geofferd en uitgeleverd aan de koning van de hel, op deze manier zou de familie worden beschermd en zouden al hun wensen worden vervuld. Het trademark van deze sekte was om de tanden van de slachtoffers in een zakje van mensenhuid achter te laten.

Een paar jaar lang vermoedde niemand iets, totdat mensen van de sekte zelfmoord pleegden omdat ze zich schuldig hadden gemaakt aan ernstige misdaden zoals intimidatie, ontvoering en doden van vermiste personen.

Billie gelooft, in tegenstelling tot haar ouders, in God. Haar leven bestaat uit het zorgen voor haar zus die lijdt aan hersenverlamming.  Op een ochtend gaf Billie zijn zus haar ontbijt. Toen hij de kamer binnenkwam, zag hij dat het object dat hen tegen alle kwaad beschermde, was verdwenen. Er bewoog iets in hem en hij probeerde snel zijn zus wakker te maken, maar zag tevergeefs dat ze in coma lag.

Billie weet gelijk wat er aan de hand is, dus neemt contact op met een bedrijf van paranormale experts om het object terug te vinden en haar zus te helpen. Sindsdien staat er elke week hetzelfde aanbod in de krant: Gezocht: paranormale experts.

Durven jullie?