Alice in Wonderland

75 minuten | 2-4 spelers | 62 euro | geen acteurs

Van kinds af aan dromen we ervan om net als Alice door het konijnenhol te vallen. Wil jij jezelf ook in Wonderland bevinden? Dan is dit spel voor jou gemaakt!

Onze deuren zullen een poort voor je zijn naar het land van wonderen, waar je op een vreemd theekransje kunt gaan of door een magisch bos kunt wandelen waar paddenstoelen groter worden dan jij en vreemde bloeiende struiken de weg verlichten.

Er kan absoluut van alles zijn. Probeer door dezelfde valstrikken te komen als Alice deed en ontdek of de wereld echter is dan je verbeelding... Duik in dit onvergetelijke avontuur en ontdek wat er verborgen ligt in de diepten van het land van wonderen


Experiment

60 minuten | 1-4 spelers | 54 euro | geen acteurs

In de kelderruimtes van de Trojanova-straat in Praag was eens een gekke wetenschapper die zich jarenlang opsloot in zijn laboratorium en werkte aan zijn onderzoek. De ramen van het laboratorium waren zo goed gesloten dat niemand die voorbij kwam naar binnen kon kijken. Soms klonken er geluiden van luide explosies vanuit het laboratorium. Op een dag gingen de deuren van het laboratorium plotseling open, maar er was niemand binnen.

Het laboratorium stond lange tijd leeg en de instrumenten binnen waren bedekt met stof en roest. Spinnen weefden hun webben onder het plafond en keken met hun gloeiende ogen naar de onduidelijke wirwar van draden. Er blijven mysterieuze dingen gebeuren in het laboratorium. Soms zijn er stemmen uit te horen, soms het geluid van klappende deuren.We hebben informatie dat de wetenschapper iets zeer waardevols in het laboratorium heeft achtergelaten! Kun jij vinden wat er in het laboratorium verborgen is en levend ontsnappen?