Magic Escape Room

60 minuten | 2-5 spelers | 79 euro | geen acteurs

Dankzij de nieuwste technologieën kun je echt toveren met echte toverstafjes, praten met live beelden, stemmen horen van geesten en andere bewoners van de School of Magic! Dit is een echt magisch avontuur voor zowel volwassenen als kinderen!

Magic Escape Room Episode II

60 minuten | 2-6 spelers | 79 euro | geen acteurs

Mysterieus kabinet van de directeur van de toverschool, toverstokken vergeten op de slaapzalen en een geest in de schilderijen. Dat is een recept voor een echt magisch avontuur. Principal is een grote fan van de artefacten van mysterieuze magie. Op school doen echter geruchten de ronde dat hij sinds kort dol is op duistere magie. Word studenten van de magische school, vind magische toverstokken, spreek krachtige spreuken uit, breek magische sloten en onthul de geheimen van het kabinet.
KLAAR OM IN DE MAGISCHE WERELD TE DUIKEN?

Apocalypse zombie 2213

60 minuten | 2-5 spelers | 71 euro | geen acteurs

Na de verspreiding van het vreselijke virus werd de mensheid verdeeld in mensen en zombies. Om zichzelf te beschermen gingen de overlevenden ondergronds en bouwden steden met levensondersteunende systemen. Ondertussen wordt het aardoppervlak gedomineerd en geregeerd door razende zombies. Maar mensen geven niet op en proberen al tientallen jaren een vaccin tegen zombies te ontwikkelen, in de hoop de bunkers te kunnen verlaten. En op een dag werd vanuit het ondergrondse laboratorium van professor Joule een signaal ontvangen dat het laatste experiment geslaagd was en werd het vaccin gevonden dat de zombies weer in mensen verandert. Er was hoop op redding. (De ondergrondse wereld verheugde zich en vierde de overwinning), maar plotseling werd de verbinding met de professor verbroken...

Je bent een groep wetenschappers van andere ondergrondse laboratoria. Jouw missie is om in het laboratorium van de professor te komen en het vaccin te vinden. Maar zo eenvoudig is het niet. Zijn laboratorium is een bunker met een eigen levensondersteunend systeem en stralingsbeschermingsveld tegen een zombieaanval. Maar zelfs als je naar binnen kunt, is het vaccin niet zo gemakkelijk te vinden, omdat de professor zijn ontdekkingen heeft gecodeerd uit angst voor aanvallen. Je zult het hele experimentele pad opnieuw moeten doorlopen, zijn logboeken en codes moeten ontcijferen. Het is noodzakelijk om snel en efficiënt te werken, aangezien het systeem de bunker binnen 60 minuten zelfliquideert.

Mensen wachten op je reddingsteam in de hoop de zon weer te zien.

Hun toekomst en het einde van dit verhaal hangt alleen van jou af!