Magic Mirrors

60 minuten | 2-6 spelers | 87 euro | geen acteurs

Betreed de wereld van magie en verwondering, waar je een machtige tovenares, bekend als de Archmage, moet helpen om de stukjes van een gebroken magisch amulet te herenigen. Dit artefact had ooit een enorme kracht, maar het brak in twee helften tijdens de rivaliteit tussen twee magiërs. De Archmage gebruikt haar helft om kennis en verlichting te zoeken, maar de andere helft wordt gebruikt voor zwarte magie en duistere daden.

Nu moet je je verstand en vastberadenheid gebruiken om de ontbrekende helft te vinden en het amulet weer in elkaar te zetten om zijn kracht te herstellen. Doe mee aan het avontuur dat je vaardigheden op de proef stelt en je geest uitdaagt! Los puzzels op, vind aanwijzingen en werk samen om de missie te voltooien.

An Incredible story of Nautilus

60 minuten | 2-6 spelers | 108 euro | geen acteurs

Professor Baron Emmanuel von Katzenstein und Kartoffelberg is een genie - een uitvinder, een avonturier, een ontdekkingsreiziger en een gek. Overigens erg rijk. Zijn brief bereikt u, waarin de professor om uw hulp vraagt. Ga jij de onderzeeër besturen waarmee de professor op zeemonsters jaagde? Of misschien wil hij dat je doorgaat met zijn experiment om magie wetenschappelijk te meten? Hoe dan ook, je kunt er zeker van zijn dat er een avontuur wacht!

Nautilus is een door Jules Verne geïnspireerd ontsnappingsspel dat verschillende speelstijlen combineert om je een uniek avontuur van stoom, wetenschap, verkenning en magie te laten ervaren. Duik in een wereld waar het onmogelijke mogelijk wordt en maak je klaar om plezier te hebben. Je mag ook een onderzeeër besturen!

Galactic Pioneers

60 minuten | 2-6 spelers | 108 euro | geen acteurs

Let op ander adres!

Reis aan boord van het Galactic Pioneer-ruimtevaartuig om een ‚Äč‚Äčandere planeet te koloniseren. Je hebt je vrijwillig aangemeld voor een interstellaire missie, maar er gebeurde iets onverwachts tijdens de reis - de hele missie is in gevaar! Doe mee aan het interstellaire avontuur om de missie en de toekomst van de mensheid te redden!

Enigma

60 minuten | 2-5 spelers | 79 euro | geen acteurs

Het is 1940. De oorlog is nog steeds aan de gang en het einde ervan lijkt niet nabij. De inlichtingendiensten hebben van een undercoveragent informatie gekregen over een nieuw type onderzeeër die gebouwd zal worden met een nieuw ontwikkeld hoogtechnologisch wapen. Zoals gemeld worden de blauwdrukken van de onderzeeër afgewerkt in een geheime militaire basis achter de vijandelijke grenzen - het is onmogelijk om die te bereiken met grote militaire troepen.
Alleen een klein gespecialiseerd team heeft hoop om dichtbij genoeg te komen. Jij en je team hebben zich vrijwillig aangemeld om deze geheime spionagemissie te voltooien! Het plan is dat je je team laat arresteren om snel in het hoofdkwartier te komen! Dit betekent dat jullie allemaal in een gevangeniscel belanden. De ondervraging begint over 60 minuten! Gebruik al je logica en creativiteit want dat is je tijd om uit de gevangenis te komen, de plannen van de onderzeeër te vinden en te ontsnappen! Kunnen jullie de missie op tijd voltooien?

The Alchemist Chamber

60 minuten | 2-5 spelers | 79 euro | geen acteurs

In de 16e eeuw leefde in Praag de beroemde alchemist Michael Sendivogius, begunstigd door keizer Rudolf II. Alchemisten waren de grootste wetenschappers van hun tijd. Zij deden onderzoek en experimenten op het gebied van natuurkunde, scheikunde, wiskunde, plantkunde, astrologie en zelfs occultisme. Sendivogius deed onderzoek naar het grootste geheim aller tijden - de Steen der Wijzen die elk metaal in kostbaar goud verandert. Volgens de legende slaagde hij erin de Steen der Wijzen te creëren, maar hij vond hem te krachtig om hem aan de keizer toe te vertrouwen. Hij verborg hem in zijn geheime kamer, beschermd door allerlei puzzels en mysteries. Alleen degenen die ze allemaal kunnen oplossen, blijken de steen en zijn kracht te verdienen.
Ben je klaar voor het avontuur? Weet dat je maar 60 minuten hebt! Na een uur mag de deur nooit meer geopend worden...