Experimentum X

120 minuten | 4-6 spelers | 80 euro | geen acteurs

In dit Experimenteel Programma bent u vrijwillig gekomen en wordt u uitgenodigd om als proefdieren / monsters deel te nemen aan een experiment dat uw capaciteiten en uw grenzen zal testen, zonder te weten hoe, wat of waarom u eigenlijk in deze test zit...

Het Onderzoeks- en Wetenschapsbedrijf "DEPPART CORPORATION" heet u welkom op het 10e Experimentele Programma voor de Studie van Menselijke Vaardigheden uitgevoerd onder toezicht van het onderzoeks- & wetenschapscentrum, met medefinanciering van de staat.

Wie weet; Misschien kunt u op een gegeven moment te weten komen wat er achter dit alles zit...
De fysieke en mentale vaardigheden van het team bij het oplossen van problemen en het nemen van beslissingen zullen worden geregistreerd en bestudeerd, onder de druk van de tijd. Er zijn echter veiligheidsmaatregelen genomen, zonder de mogelijkheid van een eventueel overlijden uit te sluiten. Daarom worden de teams beloond die rivaliteit, samenwerking en teamwerk tonen en hun missie kunnen voltooien. De beloning betreft alleen de overlevenden.

Verschillen met eerdere programma's doen zich voor rond het risico, de kinesiologievereisten en de moeilijkheid om problemen op te lossen.