The Cursed Willy

70 minuten | 2-5 spelers | 52 euro | geen acteurs

Het was eind 1719! De legendarische piraat Eenoog Willie, die alles geplunderd heeft wat hij op zee tegenkwam, wordt door een gevangene, net voordat hij hem doodt, gewezen op het bestaan van een melodie die hem niet eeuwige rijkdom, maar het eeuwige leven zou schenken als hij die ooit zou horen! Welnu, hij besloot de aangegeven stappen te volgen en te proberen er het zijne van te maken! En zo kwam het allemaal uit!

Willie slaagde erin de melodie te stelen van de Aboriginals van het verre eiland Ram en schuilde in zijn schuilplaats! Maar hij onderschatte de spirituele kracht van de Aboriginals die hem vervloekten "Om eeuwig te leven, maar zonder vlees!". De mythe gaat dat sindsdien niemand hem meer heeft gezien en wie zijn schuilplaats probeerde te betreden, kwam er nooit meer uit, zelfs zijn ziel was gevangen!

Nou, jullie zijn nu schipbreukelingen op het eiland Ram!

Ona Aboriginals hebben jullie gevangen genomen! Om jullie te laten gaan eisen ze de melodie terug. Geblinddoekt leiden ze je, na uren lopen, naar Willies schuilplaats die ze na jaren zoeken wisten te vinden!

De schuilplaats opent elk uur zijn poorten.

Lukt het je om de melodie van het eeuwige leven te stelen en zo je vrijheid te winnen van de Aboriginals, anders word je volgens de mythe opgesloten in gezelschap van Willie en de rest van de zielen?

Je hebt 70 minuten om erachter te komen!