The Puppeteer

90 minuten | 3-5 spelers | 92 euro | 18+ 

Mijn lieve buren,

In onze buurt hebben we de pech dat we naast een gek wonen waarvan ik heel erg bang ben dat hij extreem gevaarlijk is. Al jaren probeer ik erachter te komen wat er aan de hand is in zijn huis op 28 October Street 39, recht tegenover mij. Er worden voortdurend griezelige stemmen gehoord en vreemde figuren verschijnen door de tralies van het raam, maar ik zie nooit bezoekers of klanten het pand betreden dat ooit ook als poppenatelier fungeerde, de beroemde "Evil Dolls".

 

Toen ik voor het eerst in de buurt kwam, hingen onze kinderen rond en wij volwassenen dronken af ​​en toe koffie bij hem thuis. Maar na verloop van tijd begon hij zich vreemd te gedragen alsof hij gek werd. Tot op een middag zijn dochter dood wordt gevonden tussen de enge poppen die haar vader maakt, alsof iemand haar ziel eruit wil halen en een andere pop voor haar wil maken in het laboratorium...

 

Ik weet zeker dat u als ouders de dagelijkse angst en zorgen over de veiligheid van uw kinderen ervaart, net als ik en aangezien wij er helaas nooit achter zijn gekomen wat er is gebeurd, vraag ik u mij te helpen uitzoeken wat er is gebeurd. Ik ben er vrij zeker van dat de gekke poppenspeler de boosdoener is en als we het bewijs vinden dat we nodig hebben, zullen we hem voor eens en voor altijd in de gevangenis stoppen en zullen we niet meer bang zijn om onze eigen kinderen te verliezen.

Wees er snel bij en wees zeer voorzichtig.

Ik zal klaar staan ​​om je te helpen als je me nodig hebt.