The Dark Side of The Elements

80 minuten | 2-5 spelers | 60 euro | geen acteurs

Elke vijfduizend jaar, wanneer drie planeten in eclips staan, opent het zwarte gat zich als een deur en komt het kwaad binnen, terreur en chaos zaaiend.


De vier elementen van het leven, Water, Aarde, Lucht en Vuur zijn gegroepeerd rond een vijfde element; Licht, de bron van het leven. Elk element is een enorme kracht op zichzelf. Allen werken in harmonie samen om het Licht van de Schepping te produceren. Maar de tijd van de eclips is nu nabij en de vier elementen hebben hun evenwicht al verloren. Het licht is verloren gegaan.


Terwijl de eclips nadert, duiken mythen en legenden op, die een goed verborgen en heilig Altaar van de elementen onthullen. Wie het ontdekt, zal vele moeilijkheden moeten doorstaan en een lange weg moeten afleggen om het licht te vinden. Om dit doel te bereiken is één ding nodig. Seleniet, het kristal dat volgens de legenden verborgen ligt in het Woud der Zielen. Alleen de lichtstraal van Seleniet kan de regenboog activeren.
Anders zal het licht in duisternis veranderen en het leven voor altijd in de dood. Er zijn nog maar een paar minuten over tot de eclips!
Niettemin,

"Tijd doet er niet toe, alleen het leven"