COSMOS 05 Death in Space

120 minuten | 1-5 spelers | 88 euro | geen acteurs

Jaar 2338.
Planeet Aarde staat op de rand van een catastrofe als gevolg van overbevolking en milieuvervuiling. De mensheid is in gevaar. Onderzoeksruimteschip COSMOS 05 leidt met zijn bemanning een missie van 5 ruimtevaartuigen die de afgelopen 25 jaar naar planeet Kepler-186f hebben gereisd. Hun doel is om erachter te komen of het geschikt is voor kolonisatie door de aardse bevolking.

Kapitein Hurt is plotseling ontwaakt uit zijn 24-jarige cryo genetische stasis om zich te realiseren dat enkele van zijn mede-bemanningsleden dood zijn in hun capsules. Terwijl hij probeert te achterhalen wat er mis is gegaan, ontmoet hij een bekende aanwezigheid. Het is de co-commandant van ERIK, de AI-supercomputer van het vaartuig, die de controle over het vaartuig heeft overgenomen en maar één doel heeft ... de missie te beëindigen voordat het de planeet nadert en de grootste samenzwering in de wereldgeschiedenis aan het licht komt: ERIK is geprogrammeerd door de aardse eliteklasse om het hele project te saboteren. Het feit dat Kepler-186f al duizenden jaren gekoloniseerd is, moet een geheim blijven...

Jouw taak is om te proberen het schip onder controle te krijgen, het terug in een baan om de aarde te brengen en vooral om ERIK te ontwapenen.

Vecht tegen Tijd en Dood. De aarde is afhankelijk van jouw hulp. Zal de mensheid het halen, of voor altijd verloren gaan in de eeuwigheid...?


The Creepy Store

105 minuten | 2-5 spelers | 88 euro | geen acteurs

Aan de buitenkant ziet het eruit als elke andere typisch Amerikaanse winkel, met speelgoed, snoep en huishoudelijke artikelen. Van binnen verandert dit beeld echter. Schuldige geheimen, weerzinwekkende misdaden en metafysische aanwezigheden die jarenlang in de schappen en gangen rondspoken, keren terug uit het verleden en dreigen.

Begin het mysterie op te lossen, want de tijd staat niet aan jouw kant en de gevangen zielen vragen om antwoorden, hier en nu...

De "Creepy Store", New Jersey, 1978. De hermetisch gesloten winkel van de gebroeders Devils, die vroeger bloeide van het leven, weeft een mysterieuze sluier over de lokale gemeenschap. Stedelijke legende of waarheid, dat het spookt in deze winkel? Dat het merkwaardig genoeg zijn deuren maar één keer per jaar opent, altijd op dezelfde dag en gedurende enkele uren?

Met je groep besluit je te ontdekken of het weer een ongegronde legende is - een product van slechte verbeelding - of dat er zelfs maar een klein beetje waarheid in dit griezelige verhaal zit. De enige manier om het mysterie op te lossen is door op de juiste plaats en op het juiste moment te zijn: in de Creepy Store, waar de antwoorden op de onverklaarbare verschijnselen die het leven van mensen achtervolgen verborgen zijn...

Binnenkort zul je de geesten van dode kinderen tegenkomen, die ooit door de winkeldeuren gingen. Ze komen je waarschuwen dat je snel moet vertrekken, anders zit je voor altijd vast, zoals zij.

Ga je het halen of blijf je voor altijd gevangen in de Duivelse hel?


Gustave Eiffel

80 minuten | 2-5 spelers | 70 euro | met acteurs

Parijs, de Eiffeltoren, 1923. Gustave Eiffel, de maker van de beroemde toren, nodigt jou, zijn betrouwbare jeugdvrienden, uit om zijn zorgen te delen over de dreigbrieven die hij de laatste tijd heeft ontvangen. En terwijl je op zijn oproep reageert en wacht om hem te ontmoeten, vervult een luide ruzie en schietpartij die je van naast de deur hoort je met angst en griezelige vragen. Angst, pijn, actie en snelheid in een krachtige thriller met slachtoffers en daders.

Geluiden van schietpartijen richten grote schade aan in het pand en dwingen de beveiliging om de sluiting van de toren aan te kondigen, totdat ze ontdekken waar de schietpartij vandaan kwam. Maar jij, Gustave's vrienden, zijn vastbesloten om erachter te komen wat er precies is gebeurd en of je vriend betrokken is bij deze mysterieuze zaak. Dus je gaat stiekem de receptie binnen om een ​​gruwelijke waarheid onder ogen te zien: je bent getuige van een moord.

Maar wie is het slachtoffer en wie de dader? Verrassingen volgen elkaar op en al snel keert de moordenaar zich tegen je.

In je poging om licht op de zaak te werpen, wordt je bedreigd door de moordenaar. Voor nu is je primaire doel om te overleven. En waarom alleen voor nu? Want later word je geconfronteerd met de autoriteiten, als hoofdverdachten in deze mysterieuze moord.

Het spel leidt je naar twijfels en doodlopende wegen. De tijd staat niet aan jouw kant.

Denk slim, handel zorgvuldig en werk vooral als een team om het mysterie voor iemand anders te ontrafelen.

Je enige hoop is om je onschuld te bewijzen en alle bewijzen te verzamelen die naar de echte moordenaar leiden.

Maar is dit voldoende, of moet u met iets anders rekening houden?


Dark Mirror

110 minuten | 3-6 spelers | 96 euro | met acteurs

Een reis in een parallel universum, met in de hoofdrol jou, een groep mensen-slachtoffers van een vreemde experimentator die ver boven de wetenschappelijke normen van onze soort werkt.

Veeleisende missies stellen de menselijke natuur op de proef, er zijn weinig foutenmarges en er is maar één deur die naar vrijheid leidt - of in ieder geval naar wat Dark Mirror presenteert als vrijheid...

Het avontuur begint met jou en je groep in een futuristische ruimte van experimenten, ter voorbereiding op je dagelijkse taken, waarbij je geheugen de afgelopen dagen totaal verloren is gegaan.

Dit is een zenuwslopende routine: een reeks speciale testmissies die met precisie moeten worden uitgevoerd om een ​​eigenaardige "wetenschappelijke" uitdaging te activeren, geïnspireerd door een mysterieuze experimentator.

Zijn onthulling zal spannende vragen en verrassingen oproepen. Elke succesvolle missie brengt je dichter bij je vrijlating... Of zal het niet...? Zou het allemaal een illusie zijn?

Lukt het jou om te ontsnappen aan de sadistische plannen van de experimentator, door de ontgrendelde deur? Zal deze stap wijs blijken te zijn of, wat vrijheid lijkt, is in deze tijd en plaats een verdoemenis?

Word lid van dit team, als je een body-mind-uitdaging wilt ervaren ... en wie weet?

Je zult misschien aangenaam verrast zijn…


The Butcher Resurrection

100 minuten | 3-5 spelers | 104 euro | met acteurs

Austin, Texas, 2019. De staat is geschokt door de opeenvolgende ontvoeringen en vondsten van uiteengereten lichamen. Volgens de lokale autoriteiten veroorzaakt een seriemoordenaar terreur en pijn in de lokale gemeenschap. Niets en niemand lijkt hem tegen te kunnen houden.

Austin, Texas, 1981. De 6-jarige Thomas is getuige van de wrede moord en verminking van zijn moeder door zijn vader, een slager van beroep. De moordenaar wordt zich bewust van de aanwezigheid van zijn zoon en besluit hem samen met de moeder van de jongen op te sluiten in de winkelvriezer. Thomas ontsnapt echter, steelt het pistool van zijn vader van het nachtkastje en slaagt erin hem te doden.

Het weerzinwekkende verhaal van 1981 herleeft vandaag, 38 jaar later, en brengt de kleine Thomas opnieuw in de schijnwerpers. Hij groeide op tot de meest meedogenloze seriemoordenaar uit de Amerikaanse misdaadgeschiedenis. Geen genade, geen spijt, geen schuldgevoel voor zijn daden. Zijn slachtoffers zijn zowel vrouwen als mannen. Vrouwen die worden ontvoerd en vervolgens vermoord en uiteengereten, tot grote vreugde van zijn slechte verbeeldingskracht die probeert de figuur van zijn moeder opnieuw te creëren. Wat mannen betreft, ze brengen herinneringen naar boven uit het criminele verleden van zijn vader, wat voldoende reden is om er zoveel mogelijk te vermoorden... en op deze manier wraak te nemen op de persoon die hem zijn jeugdvreugde heeft ontnomen!

Jij bent zijn laatste slachtoffers, met in de hoofdrol het laatste bedrijf van het drama. Jouw missie is om te ontsnappen, voordat de Slager je ontvoeringszaak met bloed besmeurt. Blijf kalm en gefocust, voor een ervaring die je adrenaline op gang brengt! Maar schiet op, Thomas zal geen genade tonen als hij je ontmoet...