Nieuwe Kamers en Ervaringen

The Shady One is een reis waarbij je als groep de taak krijgt om een groepspot te spijzen door een reeks fysieke, creatieve maar ook zeker mentale uitdagingen aan te gaan om geld te verdienen.

Dit avontuur neemt je mee naar prachtige locaties en zal je uitdagen in verschillende opdrachten. 

Maar pas op, er zit een addertje onder het gras. Eén van de deelnemers is aangewezen als ‘saboteur’ en zal op slinkse wijze de uitdagingen laten mislukken om zo geld uit de pot te halen. Samenwerking & vertrouwen is essentieel om te ontdekken wie deze ‘shady one’ is en hem/haar tegen te houden.


Escape Ede - The Lost Dutchman

2-6 spelers    75 minuten     160 euro

 

Welkom bij Time Travel Agency, dé tijdsreisexperts op jacht naar verloren schatten. Maar dit keer ga je niet alleen op zoek naar schatten, één van onze beste special agents is namelijk vermist. Jullie missie: hem terugbrengen. Stap aan boord in dit avontuur en vind special agent Kallenberg.


One Hour Lockup - Expedition Bermuda

3-6 spelers    80 minuten     169 euro

 

In de Bermudadriehoek zijn in de loop der tijd veel schepen en vliegtuigen op mysterieuze wijze verdwenen. De National Sea Authority roept jullie hulp in. Ga op expeditie en ontdek het geheim achter de meest recente verdwijning.

 

Jullie stappen aan boord van een helikopter van de NSA en vliegen naar de Bermudadriehoek. Daar dobbert een schijnbaar verlaten schip op de golven. Aan jullie de taak om dit schip te verkennen en het zo snel mogelijk naar de dichtstbijzijnde haven te brengen. Maar deze missie is niet eenvoudig en ook zeker niet zonder gevaar...

Get back... or get lost...


Emmelocked - Levenswater

2-6 spelers    60 minuten     105-145 euro

 

De magische wereld Emlia is in onbalans geraakt. Een kwade macht heeft de belangrijkste beschermer van het levenswater ontvoerd en de tijd dringt. Eén nacht tot de bloedmaan volledig is, één nacht tot het te laat is...

Jij en je reisgenoten staan voor een keuze: keer je om en ga je terug of stap je de wereld van Emlia via Emmelocked binnen om het werk van Iwflyn te voltooien en de eerste stap te maken om Exos te stoppen?

Met maximaal zes personen stap je de wereld van Emlia binnen om deze te redden van destructie door te doen wat Iwflyn niet meer kon, het tegengif maken om de balans weer te herstellen. 

Een avontuur dat je meer dan een uur lang uitdaagt, fascineert en verrast.


The Brotherhood

2-4 spelers    90 minuten     179 euro

 

Je hebt jong geleerd dat sommige gedachtes fout zijn. Gedraag je op een bepaalde manier en je wordt veroordeeld. Je wordt overspoeld door schaamte over wie je bent en wat je wil. Elke dag voelt daarom als je eigen persoonlijke hel. Wij kunnen je helpen om je leven te beteren. Kom bij ons langs en begin je zoektocht naar geluk. We laten je niet gaan tot je het gevonden hebt.


Escape Cafe Hilversum - Zoltar Spreekt

2-6 spelers    75 minuten     149.5 euro

 

Er gaan geruchten dat in een duistere antiekwinkel een magische arcade machine staat, genaamd Zoltar Spreekt.

Deze machine is vele eeuwen geleden betoverd door een marktkoopman, Zoltar, en hij wacht al eeuwen op jullie hulp, de uitverkorenen.

Lukt het jullie om de antiquair te ontlopen en de geheimen van de antiekwinkel te ontrafelen om de deur te openen naar de 15e eeuw? In een wereld van armoede en onderdrukte marktkooplieden wacht een belangrijke missie! Met de juiste strategie kunnen jullie uit handen blijven van de Askari om zo de hebzuchtige Sultan te verslaan…


The Silent Town - The Asylum

2-6 spelers    90 minuten     159 euro

 

Een plek waar al decennia geruchten over worden verspreid en waar de grenzen tussen realiteit en waanzin vervagen. Ernstige experimenten zouden hier hebben plaats gevonden, echter zijn deze nooit bewezen.

Sinds de mist door Silent Town is getrokken is The Asylum in verval geraakt en heeft tot voor kort niemand gedurft het gebouw te betreden. 

Eenmaal aangekomen in deze verlaten inrichting ervaar je dat je niet alleen bent. Een mist trekt zich door de lange gangen en vervallen kamers. Kom jij verder dan je voorganger?…