Gespeelde Kamers


Escape rush - Botanist Manor

3-6 spelers    80 minuten     180-270 euro

 

Jouw missie “Botanist Manor” neemt je mee naar Kirkwall, Schotland, op de Orkney-eilanden. In 80 minuten moet je een mysterieus ontsnappingsspel genaamd "TimeGates" infiltreren, eigendom van de excentrieke Ewan McAllister, om Sarah Fisher te vinden, een beroemde journalist die een week geleden verdween.


Escape room Katwijk - Pray

2-6 spelers   80 minuten    179.95 - 189.95 euro

Tot jullie grote schrik is een familielid op brute wijze om het leven gekomen! Tijdens haar ontsnapping uit de beruchte gevangenis ”Cruz la Muerte” is ze van het leven beroofd.

Helaas is er nog niet bekend hoe dit heeft mogen gebeuren. Sinds haar gevangenschap is jullie contact al even verwaterd, maar toch zijn jullie uitgenodigd voor de besloten afscheidsdienst. 

Deze vindt plaats in het naastgelegen uitvaartcentrum “The Last Honor”.

Jullie worden tijdens de dienst begeleid door J. Green. 

  1. Green heeft al jaren ervaring als uitvaart ondernemer, helaas heeft niemand dit kunnen bevestigen.

Wij wensen jullie een vredig afscheid


Your escape - Rebecca

2-5 spelers    75 minuten      149 euro

 

Het is een vredige dag in het jaar 1975 als het altijd rustige Leiden wordt opgeschrikt door een raadselachtige ontvoering. Op klaarlichte dag wordt een 5-jarig meisje gekidnapt wanneer haar ouders het meisje een seconde uit het oog verliezen. Als ze doorhebben dat hun prachtige dochter weg is gaan alle alarmbellen af, ze zullen haar hoe dan ook vinden! Dagen worden weken, weken worden maanden en maanden worden jaren maar niemand heeft ooit nog iets van het dochtertje vernomen. De politie trekt ondanks het onbegrip van de ouders na jaren van zoeken zijn handen van de vermissing af. De ouders geven nooit op en denken nu toch echt het huis te hebben gevonden waar hun lieve dochtertje al die tijd heeft vastgezeten.

Jullie gaan samen met de familie Chadwick naar binnen om te kijken of hun dochter daar echt al die tijd heeft gezeten, pas wel op.. niemand weet wat je daar zult gaan aantreffen.


Prison escape Utrecht

1-130 spelers    3 uur  79-89 euro   

 

De officiële Prison Escape Shows zijn drie uur durende belevingen waarin jij de hoofdrol speelt. 25 acteurs zullen voor je klaar staan om dit helemaal tot leven te laten komen. Het is een totaalervaring zoals je die nog nooit hebt beleefd.

Prison Escape Utrecht speelt zich af in het Pieter Baan Centrum en dit iconische gebouw heeft zoveel geschiedenis wat legio inspiratie heeft opgeleverd voor de levensechte personages en spannende verhaallijnen die je gaat tegenkomen.


Escape Haarlem - Haarlemsch recept

2-7 spelers    60 minuten?       95-145 euro

 

Ontdek het geheim van Haarlems bier in de gezellige kroeg van Gambrienus!

In de 16e eeuw ontpopte Haarlem zich tot één van de grootste biersteden van Europa. Een nieuwe ontdekking veranderde het brouwproces en het geheim daartoe werd streng bewaakt door het Haarlemse brouwersgilde. Kun jij het recept ontdekken?


Entered - Demise of the Gricers

2-5 spelers    100 minuten     250-350 euro

2-5 spelers    200 minuten     450-600 euro

 

Een nieuwe ‘Red Eye’ beleving van Entered op een spraakmakende nieuwe locatie; een klassieke, versleten en verlaten trein rangeerloods! Geen intiem en persoonlijk verhaal, maar een glimp van een macabere wereld die te ontdekken valt en doordrenkt is met het thema treinen.

Wat je kunt verwachten is een onvergetelijk avontuur met een game dat zijn gelijke niet kent, meerdere acteurs, technische systemen, een beklemmende, industriële en toch schitterende audiovisuele sfeer die je laat sprankelen en een fictieve wereld waarin je wilt opgaan, en dat alles op een fantastische locatie.


Deep inside - The Magician of Paris

2-6 spelers    70 minuten    120-198 euro

 

Goochelaars hebben de missie om ons te verrassen met hun grote spectaculaire illusies, dit is het geval van de bekende Magicien de Paris.

Overdag voert hij uitzonderlijke trucs uit, maar wanneer hij terugkeert naar zijn creatieve studio, beoefent hij veel meer experimentele magie...

Zijn nieuwste creatie is nogal verontrustend omdat het krachtig blijkt te zijn. Als niemand het van hem probeert te stelen, kan hij veel schade aanrichten.

Je zult net zo creatief moeten zijn als hij om erin te slagen de sluier van dit te goed bewaarde geheim op te lichten.


Deep inside - The Funhouse

2-6 spelers    60 minuten    120-198 euro

 

Verlaten pretpark, in onbruik geraakt asiel, verlaten gevangenis...

Heb je de beste urbex-video's op YouTube gezien?

 

X meter onder Parijs is een bijzondere plek…

Een oud verlaten Funhouse.

Als kinderen en gezinnen er enkele jaren geleden graag naar toe kwamen om zich te vermaken, is het nu de meest verontrustende plek in de stad van de martelaren geworden...

 

In korte tijd veranderde deze plek van lachbuien in kreten van afgrijzen...

Je kunt je verre van voorstellen wat er binnenin verborgen zit. Je emoties en angsten kunnen op de proef worden gesteld, veel succes.


The Quest Factory - Le Fléau Du Druide

3-5 spelers   75 minuten    120-150 euro

 

Tijdens werkzaamheden in onze kelder ontdekten we een muur waarin een Gallische tekst gegraveerd was. Sindsdien hebben sinistere gerommel het bloed van degenen die dichterbij komen, gekoeld. De deskundige die het bestudeerde, ervan overtuigd dat hij de ingang van het graf van een angstaanjagende druïde had gevonden, is verdwenen.

Help ons hem te vinden, een fantastisch avontuur in de verontrustende wereld van een vergeten mythologie wacht op je!


Artifact escape - The Prime Artifact

2-4 spelers   80 minuten     120-180 euro

 

De Prime, het Primordiale Artefact, heeft ongetwijfeld de hoogste prioriteit voor onze bestelling.

Mevrouw Weiss, een gerenommeerd archivaris, is er haar hele leven naar op zoek. Alleen zij nam haar geheim en de locatie van haar geheime pakhuis mee toen ze verdween.

We hebben echter reden om aan te nemen dat het magazijn in gevaar is gebracht.

Volg het spoor van deze geweldige archivaris en gebruik artefacten die uitdagen wat je dacht te weten over onze wereld.

Tussen magie en het occulte neemt dit avontuur je mee voorbij de grenzen van de realiteit voor een enkele reis...

 

Je doorkruist verschillende universums en trotseert soms de natuurwetten onder invloed van artefacten. Je avontuur omvat ongetwijfeld smalle doorgangen, steile trappen en rommelige gebieden.


The Great Escape - The Mission

3-7 spelers       75 minuten      180 euro

 

Er staat jou en je team een belangrijke missie te wachten. De toekomst van Zwolle ligt namelijk in jullie handen! Er is een terroristencel ontdekt en ze dreigen om een bom af te laten gaan, midden in de stad… Accepteren jullie de missie om deze dreiging uit te schakelen?


Stolen symphony

2-6 spelers  60 minuten       90-270 euro

 

De straten waren leeg en stil. Het enige geluid dat gehoord werd, was een gedempte bas die door een ventilatieopening naar buiten kroop. Vanochtend was er een afterparty in een studiocomplex in volle gang. Toen de duisternis overging in zonsopgang, werd de sfeer magisch en was iedereen aan het trillen - behalve één persoon, die een heel ander plan had...

 

Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van melodieën en mysteries terwijl je de uitdaging aangaat om de gestolen symfonie te vinden.

 

Deze exclusieve woonkamer escape room biedt een unieke mix van muziek, puzzels en spanning die zowel je geest als je zintuigen zal boeien en uitdagen.